Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Το νέο καθαρόαιμο VHF της ALINCO DR-138 ισχύος 60 Watt, κατάλληλο για οχήματα εθελοντικών ομάδων.

Το DR-138 είναι ο νέος επαγγελματικός πομποδέκτης αυτοκινήτου της Alinco. Συνδυάζει οικονομική τιμή, αξιοπιστία και πάρα πολλές λειτουργίες. Διαθέτει πολύ γερή κατασκευή, ισχύ εξόδου 60W και όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για επαγγελματική αλλά και ραδιοερασιτεχνική χρήση. Κατασκευασμένος με στρατιωτικές προδιαγραφές MIL-STD-810G. Μπορεί να λειτουργήσει άνετα σε περιβάλλοντα με μεγάλους κραδασμούς, σκόνη και υγρασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά τόσο σε εγκατάσταση επάνω σε όχημα όσο και σαν σταθμός βάσης. 

Επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της Alinco είναι ότι από τα πλήκτρα που διαθέτουν στην οθόνη, δίνουν την δυνατότητα στον χειριστή να χειρίζεται σχεδόν όλες τις λειτουργίες του μενού, με το πάτημα ενός πλήκτρου μόνο, γεγονός που καθιστά τα μοντέλα της, κορυφαία για χρήση σε όχημα, σε αντίθεση με μοντέλα άλλων εταιρειών, στα οποία απαιτείται η είσοδος στο μενού, επιλογή παραμέτρου με την ροδέλα, enter, ξανά επιλογή στο υπομενού κ.λ.π. κ.λ.π. Όσοι έχουν δουλέψει, το dr-135, dr 605, dr-635 καταλαβαίνουν τι θέλω να πω.

Καλή σας ακρόαση...




- See more at:

http://www.dxsignal.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85/483-Alinco-DR-138-VHF.html#sthash.hdhNIRb4.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου