Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Χίο.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΠΙΤΥΟΣ, ΑΙΠΟΣ, ΑΜΑΝΗ.



Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Χίου συνόδευσαν τους δυνατούς βοριάδες αλλά και την απότομη πτώση της θερμοκρασίας από το πρωί της Τρίτης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σταδιακή δημιουργία παγετού κυρίως στις ορεινές περιοχές της Χίου με συνέπεια να προκληθούν διάφορα συμβάντα στα οποία αυτή την ώρα επεμβαίνει η Πυροσβεστική, η Περιφέρεια καθώς και ο Δήμος Χίου.

Το πρώτο σοβαρό συμβάν σημειώθηκε στον ανοδικό δρόμο που οδηγεί από Καρδάμυλα προς Πιτυός όταν νταλίκα φορτωμένη με καύσιμα εξαιτίας του παγετού «δίπλωσε» με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να διακοπεί η κυκλοφορία.

Αυτή την ώρα γκρέιτερ της Περιφέρειας επιχειρεί την απομάκρυνσή της από το σημείο.

Update: 17:20
Δυσκολεύουν οι συνθήκες κυκλοφορίας των οχημάτων στην κεντρική και βόρεια Χίο. Σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου Ι. Αρχοντάκης ο χιόνι είναι στα 5 εκ. ενώ η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο με αλυσίδες. 

Update: 17:25
Απομακρύνθηκε σύμφωνα με την Πυροσβεστική η νταλίκά που νωρίτερα είχε "διπλώσει" εξαιτίας του παγετού στον δρόμο από Καρδάμυλα προς Πιτυός. Τα μηχανήματα αυτή τη στιγμή κινούνται με κατέυθυνση από Πιτυός προς "18" και Αίπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου